Avís legal

Ens presentem: som Elna Advocades

Avís legal

 

Benvinguda al despatx feminista especialitzat en dret de família i violències masclistes.

Potser ja ens coneix, potser no.

Ens trobarà a l'adreça Roger de Llúria 124, 1r 1a, 08037 Barcelona.

Ens presentem.

Som Elna Advocades.

I les propietàries som:

Eva Lucena Soldado i Gemma Nicolás Lazo.

Pot posar-se en contacte amb nosaltres via email a .

També per telèfon al 932 426 356.

Ara desprès de fer les presentacions li demanem que es quedi una estoneta amb nosaltres per explicar-li totes les condicions que regulen les seves visites a la web.

Aquest avís legal ho hem redactat d'acord amb les indicacions que conte la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat d'Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE) del 11 de juliol.

Es pregunta per que li parlem d'aquesta llei?

Doncs perquè totes les prestadores de serveis a la societat de la informació estem obligades a detallar a la web una serie d'informació.

I això és el que podrà llegir a partir d'ara. Posem a la seva disposició tota la informació necessària.

També hem incorporat a l'avís tot el conjunt dels drets i obligacions que preveu la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals.

Cada cop que visiti la web d'ELNA ADVOCADES està acceptant totes les condicions que tenim previstes en aquest avís legal, sense condicions.

Si no està d'acord li avisem que ha d'interrompre de forma immediata la visita a la nostra web.

Tan Eva Lucena Soldado com Gemma Nicolás Lazo ens reservem el dret a modificar en qualsevol moment, de forma total o parcial el contingut d'aquest avís legal.

Recordi que si modifiquem el contingut d'aquest avís legal no ho notificarem, ni prèviament ni amb posterioritat a les modificacions.

Pot succeir que necessitem canviar la plataforma on està allotjada la Web o potser el canvi es realitzi en algun dels complements o característiques que la Web utilitza. Aquests canvis poden produir-se en qualsevol moment. Fins i tot podria comportar la suspensió de la web. Però no es preocupi treballem per que aquesta possibilitat no succeeixi.

Propietat intel·lectual

Tot el contingut que troba a la web incloent les publicacions del blog i a les xarxes socials:

  • Fotografies
  • Texts
  • Vídeos
  • Imatges
  • Gràfics
  • Infografies

Són de la propietat de Eva Lucena i estan subjectes als drets d'autora i de propietat intel·lectual d'ella, que és la titular.

Queda prohibida la transmissió i cessió de qualsevol del contingut de la web. Ha de tenir en compte que quan parlem de contingut estem incloent qualsevol format de la web.

Les imatges que utilitzem a tota la Web i a les xarxes socials d'ELNA ADVOCADES provenen de bases de dades que ens han atorgat el permís o llicència per utilitzar-les.

Normes d'utilització de la web i dret d'exclusió

Som un despatx d'advocades feministes i aquesta és l'activitat que trobarà a la web.

Qualsevol persona que accedeixi a ella està obligada a fer un ús responsable.

Si es pregunta que és un ús responsable a partir d'ara anem a detallar-les.

Primera.- No realitzar activitats lícites, il·legals, contraries a la bona fe o als usos i costums locals respecte a la utilització del contingut de la Web.

Segona.- Difondre i/o utilitzar qualsevol part o tot ell sencer del contingut de la Web per realitzar propaganda, expressions amb la finalitat d' incitar a l'odi per raó de gènere, sexe, raça i/o ètnia o qualsevol altre que atempti contra els drets humans i/o que promogui i inciti a la discriminació per raó de, de sexe, gènere, o que vulneri qualsevol dels drets dels infants.

Si ens adonem, instarem la seva retirada immediata.

Tercera.- Reproduir, difondre, vendre i distribuir qualsevol dels continguts publicat a la Web i al alguna de les xarxes socials que ELNA ADVOCADES utilitza. Aquesta activitat està prohibida i inclou qualsevol finalitat comercial i també la no comercial.

Les responsables del tractament de dades esborraran i bloquejaran qualsevol comentari o aportació que vulneri alguna d'aquestes regles.

A més ha de saber que prendrem les mesures legals adients davant de:

  • Qualsevol intent d'accés a la Web i/o de suplantació de la identitat, amb l'accés a ella i qualsevol intent de modificació i/o manipulació de missatges o continguts, incloent l'enviament d'spam o missatges no sol·licitats.
  • La realització d'un ús que poguí danyar, inutilitzar, sobrecarregar, denegar el servei o impedir el desenvolupament d'ella.

En el supòsit que detectem pàgines Web o sites que:

  • Enllacin algun del contingut de la nostra Web o de les xarxes socials sense el nostre consentiment i incitin a l'odi de gènere, raça i ètnia iniciarem el procediment legal per la seva retirada.

Eva Lucena Soldado i Gemma Nicolás Lazo, en nom d'ELNA ADVOCADES, no es fan responsables de les opinions que les persones puguin manifestar a la Web ni a les xarxes socials.

Exclusió de responsabilitat

Eva Lucena Soldado i Gemma Nicolás Lazo, en nom d'ELNA ADVOCADES no es fan responsables dels perjudicis o danys de qualsevol tipus que poguí ocasionar la seva visita a la web per errada o per omissió en qualsevol dels nostres continguts en el supòsit que s'hagi tramés algun programa maliciós, malgrat que prenem totes les mesures tecnològiques i organitzatives adients per evitar-ho.

Eva Lucena Soldado com Gemma Nicolás Lazo en nom d'ELNA ADVOCADES no es fa responsable dels enllaços que s'hagin realitzat o depositat sense el nostre consentiment per part de Webs externes al no estar sota el nostre control.

Tampoc es fem responsables de les falles o danys directes o indirectes que puguin produir-se al sistema informàtic de qualsevol persona usuària (persona que visita la web) o dels fitxers que es trobin emmagatzemats en el sistema informàtic com a conseqüència d'un virus o qualsevol altre aplicació maligna (malware) allotjat.

Hem d'informar-te que no podem garantir la fiabilitat de la plataforma, el hosting on està allotjada la Web i els plugins que conté, només podem presumir aquesta.

Procediment de reclamació

Si per qualsevol motiu decideix realitzar una reclamació relacionada amb la Web d'ELNA ADVOCADES, ha d'enviar-nos un email a .

Al email haurà d'indicar:

a. Nom i cognoms.

b. El seu email per contactar.

I li enviarem un model de reclamació.

Legislació aplicable i jurisdicció

Totes aquestes condicions legals que hem enumerat en aquest avís legal estan redactades d'acord amb la legislació espanyola. En cas de conflicte en la interpretació d'elles, la jurisdicció competent serà els jutjats de la ciutat de Barcelona.

Modificació de l'avís legal

Aquest avís legal pot ser modificat en qualsevol moment, per canvis legislatius i/o per canvis en els serveis oferits.

Tanmateix de forma periòdica realitzarem actualitzacions.

Li recomanem que ho visiti de tant en tant.

Data d'actualització

Última actualització: 7 de desembre de 2022

Puja