Qui som

Coneixeu-nos

Qui som

Elna Advocades som un despatx d'advocades feministes a Barcelona que promovem i defensem els drets de les dones i d'altres col·lectius en situació de vulnerabilitat amb vocació i entusiasme, amb una àmplia experiència i una alta especialització en els nostres àmbits d'actuació, treballant de forma personalitzada i propera.

Equip d'Elna Advocades

Elna Advocades som un despatx d'advocades feministes a Barcelona que oferim un servei jurídic integral i d'atenció sociojurídica amb l'objectiu de promoure i defensar els drets de les persones. Realitzem la nostra feina per veritable vocació i amb entusiasme.

Comptem amb una àmplia experiència tant als tribunals com a l'assessorament jurídic, i estem altament especialitzades en els nostres àmbits d'actuació, tant per formació acadèmica com per anys de dedicació. Coneixem l'administració i els recursos públics i privats existents en relació a les nostres àrees de treball.

La nostra activitat es caracteritza per l'atenció personalitzada, el tracte proper i l'acompanyament en els processos judicials i extrajudicials. Estudiem cada cas de forma individualitzada i definim amb cada persona els interessos a defensar i l'estratègia a seguir. Treballem amb transparència i en tot cas mantenim informades les persones per a que puguin prendre les decisions que considerin més adients sobre el seu procediment.

Elna Advocades està compromesa amb la justícia social, el feminisme i la defensa dels drets humans. Des d'aquest punt de vista estudia i treballa les demandes que en rep. En aquest sentit, participa en projectes de compromís en el seu àmbit professional.

Puja