Equip

Un equip de professionals a la vostra disposició

Nosaltres

A Elna Advocades trobaràs un equip professional amb vocació i entusiasme, compromès amb els drets de les persones.

Eva Lucena Soldado

Advocada i sòcia

Advocada processalista amb llarga experiència. Ha treballat a alguns dels més destacats despatxos de Barcelona. Les seves especialitats són dret de família, dret civil i dret processal.

Actualment és co-coordinadora de la Comissió de Violència i d'Igualtat de l'Associació Dones Juristes, d'on també forma part de la Junta directiva de l'entitat.

Ha estat assessora jurídica a serveis d'informació i atenció a dones a diversos municipis, entre els quals destaquen, Barcelona, Badalona i Sant Andreu de la Barca.

Ha participat com a ponent en diverses jornades i seminaris. Ha impartit formació a diferents institucions, públiques i privades, com la Diputació de Barcelona, i l'Il•lustre Col•legi de l'Advocacia de Barcelona, entre d'altres. Ha estat docent del Postgrau en violència familiar de la Fundació Pere Tarrés i de la Universitat Ramon Llull.

 

Retrat de l'Eva Lucena Soldado al despatx d'Elna Advocades

Gemma Nicolás Lazo

Advocada i sòcia

Doctora en Dret per la Universitat de Barcelona i advocada penalista amb experiència als tribunals.

Actualment és docent al Postgrau en Violències Masclistes organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Diputació de Barcelona i ha estat professora del Màster de Criminologia de la Universitat de Barcelona durant més de deu anys. Ha estat investigadora en projectes europeus i nacionals.

Ha treballat com a jurista a diversos serveis de la Generalitat de Catalunya en relació a les violències masclistes. Va coordinar la Diagnosi de la Xarxa d'Atenció i Recuperació Integral per a les dones en situació de violència masclista encarregada per l'Institut Català de les Dones (ICD) al Grup d'Investigació Antígona de la Universitat Autònoma de Barcelona.

publicacions acadèmiques i divulgatives sobre els temes que ha treballat, com la violència vers les dones, la prostitució, la criminologia, etc.

 

Retrat de la Gemma Nicolás Lazo al despatx d'Elna Advocades

Marisa Fernández Gálvez

Advocada associada

Advocada feminista en exercici des de 1985, especialitzada en drets de les dones, violències masclistes, transsexualitat i drets sexuals i reproductius.

Ha estat presidenta de l'Associació Dones Juristes i coordinadora de la Comissió d'igualtat i Violència.

Ha impartit nombrosos cursos, classes i formació sobre violències masclistes, justícia patriarcal i drets de les dones. Ha estat professora en la Diplomatura Postgrau en gènere i igualtat del Departament de Ciències Polítiques i Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona; professora del Màster Interuniversitari Oficial de Dones, Gènere i Ciutadania; i professora en cursos de Dret i Ciutadania organitzats per la Diputació de Barcelona. Ha impartit tallers i jornades de formació a personal policial, de treball social i de sanitat. També ha impartit classes sobre violència masclista a diversos Col•legis de l'Advocacia de Catalunya.

És coautora de diversos dictàmens i lleis encarregats per les institucions catalanes, com per exemple: les bases de la Llei dels Drets de les dones a eradicar la violència masclista, les bases de la llei per a una nova ciutadania i per a la igualtat de dones i homes a Catalunya i la guia de bones pràctiques policials en l'atenció a les dones en situació de violència masclista. Escriu habitualment als mitjans de comunicació sobre els seus temes de treball.

Ha estat pionera en la defensa de persones transsexuals en procediments judicials de canvi legal de sexe, havent-hi portat nombrosos casos.

 

Retrat de la Marisa Fernández Gálvez al despatx d'Elna Advocades

Carla Rehecho Tellez

Jurista

Graduada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha cursat el Màster d'accés a l'advocacia de la Universitat Autònoma de Barcelona així com l'examen d'accés a la professió del Ministeri de Justícia del Govern d'Espanya.

El seus àmbits d'especialització són el dret penal i el civil.

Retrat de la Carla Rehecho Tellez al despatx d'Elna Advocades

Col·laboracions

Comptem amb especialistes en d'altres àrees del Dret amb qui col·laborem de forma estable.

Aquestes àrees inclouen:

  • Dret laboral.
  • Dret mercantil i concursal.
  • Dret d'estrangeria.
  • Altres.

 

Puja